RSS

Mangogräddglass

26 Maj

Mangogräddglass

Ca 500 g mango (jag använde fryst tärnad som jag tinade)
2 + 3 dl grädde
Ca 3 msk hemmagjort vaniljsocker (strösocker mixat med vaniljstång)

Mixa mangon med 2 dl grädde och sockret (lägg till mer socker om du tycker att det behövs).
Vispa 3 dl grädde och vänd försiktigt ner i mangosmeten med en slickepott.
Häll smeten i ett fryståligt kärl. Frys glassen i minst 5 timmar och rör om tre gånger under tiden.

Annonser
 
Lämna en kommentar

Publicerat av på 26 maj, 2012 i Dessert, Recept

 

Etiketter: , , ,

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

 
%d bloggare gillar detta: